Hoppa till huvudinnehåll

Information till kulturutövare

Diarienummer
AKTNR 109-15038
Med anledning av den pågående pandemin av coronavirus vill vi informera Beställare och Kulturutövare av det Beställningsbara kulturutbudet. Vårt senaste besked gällde verksamheten fram till den 31 augusti. Här följer information om vad som gäller fram till den 30 september.

Kulturförvaltningen avbokar all programverksamhet i vård och omsorg till och med 30 september 2020. Berörda kulturutövare får arvoden för de inbokade program som inte kan genomföras fram till 30 september. Dessa hanteras som avbokning. Inga ombokningar görs i nuläget.

Arvodesunderlagen (ingen vidimering behövs) och fakturorna skickas till kulturförvaltningen ”som vanligt”. Faktureringsreglerna har inte ändrats. Fakturering av programmen godkänns endast efter programdatumet har passerat.

Bekräftade bokningar av program efter 30 september gäller tillsvidare med reservation för direktiv från kulturnämnden, Region Stockholm, Folkhälsomyndigheten eller annan myndighet. Det viktigaste just nu är att stoppa smittspridning, och vi hoppas att ni förstår denna åtgärd. Kontakta oss gärna om ni har frågor.

Sidan uppdaterades 2020-08-13