Hoppa till huvudinnehåll

Möten

Föreläsning om flerspråkig scenkonst

Flerspråkig scenkonst -en antologi
Den 8 december arrangerar Region Stockholm Dans Cirkus en föreläsning med Johanssons pelargoner och dans (JPOD), ett danskollektiv som skapar lekfull och utmanande scenkonst för barn och unga.

Digital nätverksträff för community dans

Foto: Chrisander Brun

Den 26 november kl. 09.00-11.00 arrangerar Dans Cirkus i Region Stockholm ett nätverksmöte digitalt via Teams och bjuder in danskonstnärer som arbetar med deltagarbaserade verk och community dans-metoder.
Fyra danskonstnärer kommer att dela med sig av sitt arbete:

 

Dans och cirkusfrukost för utövare

Dans- och cirkusmöte

Nu arrangerar vi ännu ett frukostmöte för dig som är cirkusartist eller danskonstnär. Denna gång tar vi upp "Hur kommer det se ut i kommunerna i vår?"

Nystart för Mötesplats Barnkultur

Efter ett uppehåll anordnas nu Mötesplats Barnkultur igen i höst. Det första mötet blir onsdag den 30 september och är ett samarbete mellan Region Stockholm Dans Cirkus, Länsmusiken i Stockholm, Centrum för barnkulturforskning och Teater Tre.

Mötesplats Barnkultur riktar sig till alla som är intresserade av allt som händer inom barnkulturområdet. På mötesplatserna kan du ta del av det senaste inom forskning, nyskapande projekt och andra verksamheter och diskutera med andra.