Hoppa till huvudinnehåll

Rekrytering

Regionarkivet söker enhetschef

Regionarkivet Foto Anna Molander
Region Stockholm digitaliserar arbetssätt och producerar information i allt snabbare takt. Regionarkivet arbetar för en långsiktig, användarvänlig och effektiv informationshantering och arkivering oavsett lagringsmedium och typ av information. Tillsynsverksamhetens utmaning  är att ge regionens myndigheter rätt förutsättningar för detta genom styrning, stöd och uppföljning av informationshantering. Vi söker nu dig som vill driva detta arbete vidare tillsammans med enhetens kvalificerade medarbetare och i samverkan med övriga enheter inom Regionarkivet.

Kulturförvaltningen söker chef och danskonsulent

Personal kulturförvaltningen vid ett bord
Just nu söker kulturförvaltningen Region Stockholm två nya medarbetare. En chef med erfarenhet av offentlig förvaltning och bidragsgivning, och en danskonsulent för det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet.

Chef till kulturförvaltningens enhet för stödgivning

Kommunikatör till Film Stockholm / Filmbasen sökes

Två personer i VR-glasögon

 

Vikarierande kommunikatör sökes

Film Stockholm är Stockholms läns regionala resurscenter för film och rörlig bild. Vi är en del av Region Stockholms kulturförvaltning och har ett uppdrag från regionens kulturnämnd och Svenska Filminstitutet.

Erfaren kommunikatör sökes

Vill du vara med och utveckla kommunikationsfunktionen i Region Stockholms kulturförvaltning?

Vi söker en erfaren kommunikatör till teamet med tre medarbetare och en kommunikationsansvarig. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett kulturellt intresse.

Nominera till referensgruppen

Referensgrupp1
Kulturförvaltningen söker nu kompetens inom litteratur och musik till referensgruppen som bedömer ansökningar om kulturstöd. Nominera din kandidat via webben. 

Nu söker kulturförvaltningen personer inom kultursektorn med en bred kompetens inom litteratur och musik till referensgruppen för Verksamhetsstöd och Projektstöd. Referensgruppen breddar kompetensen utifrån målen om ett rikt och varierat kulturutbud av regionalt intresse, samt tvärperspektiv som barn- och ungdomskultur.