Hoppa till huvudinnehåll

Kulturförvaltningen söker chef och danskonsulent

Personal kulturförvaltningen vid ett bord
Just nu söker kulturförvaltningen Region Stockholm två nya medarbetare. En chef med erfarenhet av offentlig förvaltning och bidragsgivning, och en danskonsulent för det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet.

Chef till kulturförvaltningens enhet för stödgivning

Vill du vara med och utveckla förutsättningarna för konst- och kulturlivet i Stockholmsregionen? Har du också kunskap om och intresse för folkbildning och föreningsliv? Är du en erfaren chef och ledare med erfarenhet från offentlig förvaltning och bidragsgivning? Då kan det vara dig vi söker till en nyinrättad enhetschefstjänst.

Som enhetschef ansvarar du för arbetet med kulturnämndens bidragsgivning inom området och ska utifrån nämndens mål och tillsammans med medarbetarna organisera, planera och utveckla verksamheten. Enheten består av 7 medarbetare. Enhetschefen ingår i avdelningen för strategisk samordnings ledningsgrupp och du rapporterar till avdelningschef.

Välkommen med din ansökan via Region Stockholms ansökningsportal där du kan ladda upp CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 22 december 2020.

 
Läs mer om tjänsten och ansök via Region Stockholms ansökningsportal
 

 

Danskonsulent, deltid

Region Stockholm Dans Cirkus är en del av Region Stockholms kulturförvaltning och har ett uppdrag från regionens kulturnämnd samt från Statens Kulturråd. Vi söker nu en utåtriktad och driven danskonsulent som kan arbeta med att utifrån ett regionalt perspektiv främja och bidra till att stärka infrastruktur för dans i Stockholmsregionen.

Du kommer att ha en rådgivande funktion och fungera som sakkunnig både gentemot det fria danslivet samt arrangörer i länet. Du ingår i en arbetsgrupp tillsammans med andra konsulenter. I dina arbetsuppgifter innebär det bland annat att vara sakkunnig, ge rådgivning och driva strategiskt utvecklingsarbete i syfte att stärka dansens infrastruktur. Du förväntas även ge rådgivning och stöd kring utbud av dansföreställningar samt initiera och samordna arrangörsnätverk.

Välkommen med din ansökan via Region Stockholms ansökningsportal där du kan ladda upp CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 22 december 2020.

 

Läs mer om tjänsten och ansök via Region Stockholms ansökningsportal