Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till Stockholmstinget 2021

Diarienummer
AKTNR 2903-18728
Stockholmstinget 2021

Stockholmstinget är en mötesplats för alla som arbetar med att stärka kulturens, idrottens, folkbildningens och föreningslivets roll i länet.

I höst bjuder kulturförvaltningen Region Stockholm för andra gången in till Stockholmstinget. Torsdagen den 11 november är datumet för årets mötesplats som blir digital. Stockholmstinget blir en dag full av inspiration, ny kunskap och dialog. 

Program för Stockholmstinget 2021

Kulturnämndens ordförande Cecilia Elving hälsar välkommen till Stockholmstinget. Inledningstalar gör sen Johanna Koljonen, medieanalytiker, författare och upplevelsedesigner. Därefter följer många intressanta seminarier.

Se hela programmet här

 

 

Om Stockholmstinget

Stockholmstinget vänder sig till dig som är regional och kommunal politiker och tjänsteperson, företräder civilsamhällets organisationer, det fria kulturlivet samt även verksamma inom berörda myndigheter, akademier och forskning.

 

Stockholmstinget 2019 - en tillbakablick

På Stockholmstinget 2019, samlades olika kompetenser och nätverk från hela Stockholmsregionen för att mötas över kunskapsområden, lyfta gemensamma frågeställningar och lära av varandra. 

Innehållsansvarig: Karin Bruce
Sidan uppdaterad: 2021-09-22